Heldagsworkshop i landskapsfoto. Vid kusten i Grisslehamn och Singö.

6 april 2019

Web_MS85667-Redigera-Redigera.jpg
 
 

Då kursen 30 mars sålde slut så finns det nu ett anta platser till den 6 april fortfarande. Anmälan längs ner

Om du vill pröva på detta med workshop, utvecklas som landskapsfotograf alternativt känner att dom större paketen som erbjuds på marknaden är för kostsamma så är denna prisvärda heldagsworkshop perfekt för dig.

Workshopens höjdpunkter:

  • Handledd heldagsworkshop med fokus på landskap och havslandskapsfotografering

  • Naturupplevelser vid vackra Roslagskusten

I priset ingår även transport tur och retur Uppsala samt lunch på hotel Havsbaden.

Pris: 1950 SEK inkl. moms per person

Min 5/Max 8 deltagare

Program

Vi avreser med egen buss från Uppsala kl. 08:00 och är tillbaka kl. 21:00. Väl framme c:a 09:30 kommer vi att befinna oss på Skatholmen som har en mycket vacker och stenig kust. C:a 11:30 tar vi oss tillbaka till Grisslehamn för att äta lunch. C:a 13:15 beger vi oss sedan ut till vackra Singö med fokus på öns östra sida för att även där fördjupa oss i det vackra havslandskapet. Lagom till solens nedgång kl. 19:00 beger vi oss tillbaka till Skatholmen för ett förhoppningsvis magiskt kvällsljus.


Kort om er instruktör

Mattias Sjölund/Foto Magica

Mattias Sjölund är landskap och havslandskapsfotograf samt ambassadör för Tamron och NiSi. Han har sin bas i Uppsala men fotar regelbundet i olika svenska och internationella landskapsmiljöer. Han är representerad av bl.a. Mollbrinks Art Gallery och blivit publicerad på exempelvis både 1x.com och F-Stoppers. 

Att ta med

Utrustning: Medtag kamera med normalzoom samt trebenstativ (tri-pod). Om möjligt medtag även ett vidvinkelobjektiv Det kommer på plats finnas en del utrustning från bl.a. Tamron och NiSi att testa, även olika mjukvaror att testa.

Klädsel: Ta med varma kläder efter väder och bekväma vattentäta kängor eller stövlar. Ni behöver utrymme i packningen för ombyte, matsäck samt kamerautrustning. 

Vad händer efter att jag anmält mig?

Efter att intresseanmälan nedan skickats in till oss kommer ni inom en period av 15 veckor erhålla en faktura på 30% av beloppet som ska betalas inom 10 dagar. 

Senast 1 månad innan genomförandet av workshopen kommer ni få en tilläggsfaktura på de resterande 70%, även den ska inbetalas inom 10 dagar. 

Se nedan vad som gäller vid avbokning mm.


Villkor

Inställd workshop pga för litet antal deltagare, vad gäller då?

I händelse av att workshopen inte blir fulltecknad och därmed ställs in så kommer ingen faktura utgå och ni är då heller ej skyldiga att inbetala något. Om ni trots detta inbetalat medel så kommer dessa till fullo returneras senast 10 mars 2019.

Inställd workshop pga att kursledaren blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning ej kan hålla i workshopen, vad gäller då?

Då återbetalas 100% av samtliga eventuellt inbetalda medel. Senast 10 dagar efter att det annonserats via e-post.

Avbbokning skall ske skriftligen och omedelbart då hinder för resa/workshop uppkommer. Avbokning görs till msjolund@me.com

Om du avbokar gäller följande:

Om avbokning sker tidigare än 30 januari 2019 återbetalas samtliga eventuellt inbetalda medel minus eventuella redan betalda/beslutade leverantörskostnader.

Om avbokning sker tidigare än 15 februari 2019 återbetalas 50% av eventuellt inbetalda medel minus eventuella redan betalda/beslutade leverantörskostnader.

Om avbokning görs efter 15 februari 2019 kommer du att debiteras full avgift, det vill säga 1950 SEK inkl. moms. 

Om du har avbeställningsskydd via exempelvis din hemförsäkring kan läkarintyg komma att krävas för att du ska kunna få ersättning från din eventuella försäkring. 

Under workshopen är all förtäring av alkohol strikt förbjudet. Om det skulle framkomma att någon brutit mot detta eller intagit andra enl. lag förbjudna substanser kommer vederbörande omgående avstängs från workshopen utan möjlighet till återbetalning. 

Kursanmälan nedan. Sista anmälningsdag 1 mars 2019. Kursen kan komma att bli fulltecknad betydligt tidigare.

Namn *
Namn