Heldagsworkshop i landskapsfoto. Vid kusten i Grisslehamn och Singö.

7 september 2019

Skatudden 2019

Skatudden 2019

 
 

SLUTSÅLD. MEN ANMÄL INTRESSE GENOM ATT FYLLA I NEDANSTÅENDE FORMULÄR SÅ BLIR NI KONTAKTADE NÄR VI KÖR DENNA RESA IGEN.

Om du vill pröva på detta med workshop, utvecklas som landskapsfotograf alternativt känner att dom större paketen som erbjuds på marknaden är för kostsamma så är denna prisvärda heldagsworkshop perfekt för dig.

Workshopens höjdpunkter:

 • Handledd heldagsworkshop med fokus på landskap och havslandskapsfotografering

 • Naturupplevelser vid vackra Roslagskusten

I priset ingår även transport tur och retur Uppsala samt lunch.

Pris: 1950 SEK inkl. moms per person

Min 5/Max 8 deltagare

Program

På samtliga våra fotoresor och workshops fokuserar vi på:


 • Kamerateknik 

 • 
Bildkomposition


 • Panoramafotografering


 • Bländarinställningar

 • 
Landskapsfotografering med olika brännvidder

 • 
Långa vs korta slutartider

 • Foto med filter

Vi avreser med egen buss från Uppsala kl. 08:00 och är tillbaka kl. 21:00. Väl framme c:a 09:30 kommer vi att befinna oss på Skatholmen som har en mycket vacker och stenig kust. C:a 11:30 tar vi oss tillbaka till Grisslehamn för att äta lunch. C:a 13:15 beger vi oss sedan ut till vackra Singö med fokus på öns östra sida för att även där fördjupa oss i det vackra havslandskapet. Lagom till solens nedgång kl. 19:00 beger vi oss tillbaka till Skatholmen för ett förhoppningsvis magiskt kvällsljus.


Kort om er instruktör

Mattias Sjölund/Foto Magica

Handledare på samtliga kurser, resor och workshops är bland annat Mattias Sjölund som är svensk ambassadör för Lowepro Tamron och NiSi. Han är en passionerad fotograf med fokus på havslandskap och landskapsfoto. Han är representerad av flera gallerister, bl.a. Bonnierägda Nordic Art Gallery (NOA) och Mollbrinks konst. Mattias är baserad i Uppsala och fotar kontinuerligt såväl svenska som internationella landskapsmiljöer.

Att ta med

Utrustning: Medtag kamera med normalzoom samt trebenstativ (tri-pod). Om möjligt medtag även ett vidvinkelobjektiv Det kommer på plats finnas en del utrustning från bl.a. Tamron och NiSi att testa, även olika mjukvaror att testa.

Klädsel: Ta med varma kläder efter väder och bekväma vattentäta kängor eller stövlar. Ni behöver utrymme i packningen för ombyte, matsäck samt kamerautrustning. 

Vad händer efter att jag anmält mig?

Efter att intresseanmälan nedan skickats in till oss kommer ni inom en period av 15 veckor erhålla en faktura på 30% av beloppet som ska betalas inom 10 dagar. 

Senast 1 månad innan genomförandet av workshopen kommer ni få en tilläggsfaktura på de resterande 70%, även den ska inbetalas inom 10 dagar. 

Se nedan vad som gäller vid avbokning mm.


Villkor

Vi lyder under lagen om svensk resegaranti

När blir bokningen bindande?

Bokningen blir bindande så snart du får ett bekräftelsemail att din bokning är registrerad.

Inställd workshop pga för litet antal deltagare, vad gäller då?

I händelse av att workshopen inte blir fulltecknad och därmed ställs in så kommer ingen faktura utgå och ni är då heller ej skyldiga att inbetala något. Om ni trots detta inbetalat medel så kommer dessa till fullo returneras senast för datumet då workshopen skulle genomföras. Däremot ersätts inte inköp som har gjorts för denna specifika kurs eller resa. Detta gäller även köpta resebiljetter. Du har själv ansvar för att lägga till avbeställningsskydd på din resebiljett.

Inställd workshop pga att kursledaren blir sjuk eller av annan oförutsedd anledning ej kan genomföra workshopen/resan, vad gäller då?

Då återbetalas 100% av samtliga eventuellt inbetalda medel. Senast 10 dagar efter att det annonserats via e-post. Däremot ersätts inte inköp som har gjorts för denna specifika kurs eller resa. Detta gäller även köpta resebiljetter. Du har själv ansvar för att lägga till avbeställningsskydd på din resebiljett.

Avbokning

Avbbokning skall ske skriftligen och omedelbart då hinder för resa/workshop uppkommer. Avbokning görs till msjolund@me.com

Om du avbokar gäller följande:

 • Om avbokning sker tidigare än 3 månader innan återbetalas samtliga eventuellt inbetalda medel minus eventuella redan betalda/beslutade leverantörskostnader.

 • Om avbokning sker tidigare än 2 månad innan återbetalas 50% av eventuellt inbetalda medel minus eventuella redan betalda/beslutade leverantörskostnader.

 • Om avbokning sker tidigare än 1 månad innan återbetalas 20% av eventuellt inbetalda medel minus eventuella redan betalda/beslutade leverantörskostnader.

 • Om avbokning görs då det är mindre än en månad kvar kommer du att debiteras full avgift.

Däremot ersätts inte inköp som har gjorts för denna specifika kurs eller resa. Detta gäller även köpta resebiljetter. Du har själv ansvar för att lägga till avbeställningsskydd på din resebiljett.

Hälsa

Du som resenär ansvarar själv att du är vid god kondition och hälsa vid kursen eller resan. Även att du har vaccinerat dig mot sjukdomar i det land som du ska resa till.

Prisförändringar

I händelse av att våra underleverantörer och samarbetspartners, exempelvis restauranger, hotell mm oannonserat förändrar sina priser kan mindre tillägg förekomma. Du har dock alltid ett val att avstå och därmed helt slippa betala för den specifika kostnadsposten.

Kursanmälan nedan. Sista anmälningsdag 1 augusti 2019. Kursen kan komma att bli fulltecknad betydligt tidigare.

Namn *
Namn